{0} reviews | Schrijf review

Serneels Frank
Sint-Katelijne-Waver - Over Serneels Frank

Dijk 21 /8
3140 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver)

0477638864
     

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor onderhoud, reparatie of installatie van uw cv ketel? Frank Serneels BVBA is een vertrouwd gezicht in de regio Vlaams-Brabant, actief in alle facetten van de verwarmingsbranche.

 

Particulieren en bedrijven weten ons te vinden door ons specialisme (Zonneboilers, Sanitair & verwarming), hoogwaardige service en laagdrempelige prijzen. Wij zijn de specialist in het leveren en monteren van een Cv ketel.

 

We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel en bij het selecteren van een nieuwe cv ketel staan duurzaamheid en het verbruik hoog in het vaandel.

 

Bij van Frank Serneels Sanitair & Verwarming bent u dan verzekerd van een nieuwe hr ketel van hoge kwaliteit. Zo werken we voornamelijk met ketels van het merk Junkers alsook alle andere merken. Wil je graag besparen en ecologisch te werk gaan? Dan zijn wij uw partner voor het plaatsen van een zonneboiler.      

                                                                                                                                                  Een zonneboiler is voor elk huishouden interessant: via dit systeem wordt kraanwater verwarmd door gratis zonne-energie en kunt u zelfs de complete woning zeer energiezuinig verwarmen.

 

Door de technologische ontwikkelingen zijn zonneboilersystemen veel efficiënter geworden en vanwege de besparingen op energiekosten in combinatie met bestaande subsidies en de gedaalde prijzen is de investering snel terugverdiend.Er zijn verschillende systemen met verschillende capaciteiten en voor elk huishouden is er een oplossing. 

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review